Åter igen stjäl Jakob Algulin Linköpings digitala elefant av Tess och Felizia för att lyfta digital mognad i offentliga sektorn.

Johan Magnusson är Docent på Göteborgs Universitet och engagerad i SCDI - Swedish Center for Digital Innovation. Docent Magnusson är initiativtagare och skapare av DiMiOS - det verktyg som offentliga verksamheter värderar sin digitala mognad. I podden pratar Jakob och Johan om det och mycket annat...

Den digitala elefanten är ett initiativ från Linköpings kommun för att dela med oss av tips och erfarenheter av att driva digitaliseringsprojekt. Vi vill inspirera dig som arbetar med digitalisering inom offentlig sektor och hoppas att den här podden hjälper dig att lättare komma igång med din digitaliseringsresa.

Namnet "Den digitala elefanten" syftar till att projekt har en förmåga att växa och växa tills du måste stanna upp, tänka till och strukturera upp arbetet i hanterbara bitar (för det är ju så man äter en elefant).

Vi som pratar heter Felizia Schnell och Tess Neale och driver ett digitaliseringsprojekt inom HR. Om du har några frågor, funderingar, feedback eller tips på ämnen vi borde prata om - hör av dig till oss på [email protected].

För löpande aktiviteter och information om projektet, följ oss på Facebook och Instagram: @DenDigitalaElefanten eller Twitter: @DigitElefanten

------------------------

Musiken i detta avsnitt är delar tagna ur Evan Schaeffer's Around the Bend. CC Attribution License tagen från http://freemusicarchive.org/music/Evan_Schaeffer/Glow_1216/Evan_Schaeffer_-_09_-_Around_the_Bend_1887

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Linköpings kommun. Innehållet i podden är skapat av Linköpings kommun och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.