Säljkompetens – en självklar och avgörande nyckelkompetens inom jobbcoachning.

Jag pratar ofta om att Supported Employment är mer än bara 5 steg – och att det verkligen handlar om flera konkreta kompetenser än metoden, för att verkligen bli trygg och framgångsrik i arbetet. Säljkompetens anser jag därför, är en av de viktigaste nyckelkompetenser, som jag ofta talar om – eftersom arbetet kräver arbetsgivarkontakter  och ingår i bl a Supported Employment metoden.

Så, hur är din säljkompetens? Vilka kunskaper och strategier behöver du och vill du utveckla för att nå ännu större trygghet, resultat och framgång i ditt dagliga arbete?

Vill du utveckla din säljkompetens och få konkreta strategier och säljverktyg?

Som medlem i vår utvecklingsplattform, ceExcellence, får du tillgång till ett brett urval av material för att öka din framgång. Skapa konto på https://ceexcellence.se

Är du intresserad av Supported Employment utbildning? Besök CE Solutions hemsida för mer information om utbildning och handledning på: https://cesolutions.se/tjanster/utbildning/

Podden sponsras av:

ceexcellence.se - din utvecklingsplattform som jobbcoach som vill nå större framgång i din personlig utveckling och prestation.

sumetoarbetsmarknad.se – är ett digitalt metod- och chefsstöd för dig som vill jobba smart digitalt i vardagen med arbetsmarknadsfrågor. Sumeto är ett unikt digitalt, visuellt metod- och kompetensstöd för att underlätta och nå framgång i det dagliga arbetet. Gå in och boka en demo för att höra mer vilka möjligheter Sumeto kan hjälpa er med.

Podden produceras av CE Solutions AB.

Besök gärna CE Solutions hemsida (www.cesolutions.se ) för att läsa mer om våra tjänster, utbildningar, metoder och skräddarsydda kompetensinsatser för att kompetenssäkra verksamheter och kompetensutveckla medarbetare inom jobbcoachning/arbetsmarknadsfrågor.

Stort Tack för att du lyssnar på podden!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör cesolutions. Innehållet i podden är skapat av cesolutions och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.