Jag intervjuar Annelie Karlsson som driver Funkkonsulten. Annelie är lärare/specialpedagog med bland annat erfarenhet med studenter med särskilda behov. Dessutom, är hon en aktiv författare inom specialpedagogik för att ge stöd till verksamheter.

Vi diskuterar värderingar och fördomar kring funktionsnedsättningar, kompetens, lågaffektivt bemötande, vikten av stöd och strategier på arbetsplatser och i skolmiljö.

Supported Employment podden drivs av Annika Malm från CE Solutions AB, som utbildar och utvecklar Sveriges stoltaste ambassadörer inom arbetsmarknadsfrågor och jobbcoachning. Läs gärna mer på www.cesolutions.se

Podden sponsras av Sumeto Arbetsmarknad som är ett digital metod- och chefsstöd som underlättar, effektiviserar och förenklar metodarbetet för att nå hållbara resultat med framgång. Läs gärna mer på www.sumetoarbetsmarknad.se

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör cesolutions. Innehållet i podden är skapat av cesolutions och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.