Slowfashionpodden

Slowfashionpodden

En podcast om hållbart mode med Johanna Leymann.

---

Det här är podden för dig som, precis som jag, älskar kläder. För dig som vill inspireras och få mer kunskap om textil- och modeindustrin. Och alltid på ett lättillgängligt men aldrig förenklat sätt. Slowfashionpodden handlar om modevärlden och dess alltför ofta dåliga konsekvenser. Och hur vi tillsammans gör den bättre.

---

OM MIG

Jag är föreläsare, författare och influencer med fokus på hållbart mode och hållbart entreprenörskap. Driver instagramkontot @johannaleymann.se och sajten johannaleymann.se. Har bl a skrivit boken Slow fashion – din guide till smart och hållbart mode tillsammans med Jennie Dahlén (Ordfront förlag 2016) och utsågs 2019 till Sveriges Second Hand Profil av Erikshjälpen.

---

SUPPORTA GÄRNA

Om du gillar Slowfashionpodden och känner att den inspirerar dig och/eller lär dig något får du mer än gärna supporta på det sätt som är möjligt för just dig:

---

1. Boosta algoritmen genom att betygsätta podden i din poddapp så att fler hittar den och/eller tipsa vidare till andra.

---

2. Stötta finansiellt genom att bli en Patreon och ge en liten summa varje avsnitt: patreon.com/slowfashionpodden. Eller om du hellre vill ge en engångssumma så får du gärna Swisha till nummer: 123 199 72 04.

---

Tusen tack för att du lyssnar!

Antal avsnitt: 27

Senaste avsnittet:

En podcast av: Slowfashionpodden

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Slowfashionpodden. Innehållet i podden är skapat av Slowfashionpodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.