I säsongens sista avsnitt sammanfattar föreläsaren Andreas Jonsson hur Livet Blir Bättre-podden har påverkat honom och hur han hoppas att den fortsättningsvis kommer påverka er. Med sig har han podd-redigeraren Klara, och tillsammans avslutar de säsongen på bästa sätt: de sammanfattar gästernas tips!

Med detta avsnitt vill Andreas tacka alla som deltagit i podden, alla som lyssnat och alla som inspirerats och tagit till sig säsongens tema. Tillsammans är vi changemakers! 

Säsong 4 av Livet blir bättre-podden lyfter tolv personer som varje dag gör allt för att påverka skolan till det bättre – för alla elever. Därför fick den namnet Änglarna på skolan.

Podden är en del av projektet Livet Blir Bättre. Projektet går ut på att stärka, hjälpa och inge hopp. Alla bär vi på en story, och genom att dela med sig av den visar vi att psykisk ohälsa inte är tabubelagt, att det är okej att må dåligt – men framför allt: att livet inte alltid kommer vara tungt, tufft och mörkt –  det blir bättre.

Initiativtagare till projektet Livet Blir Bättre är föreläsaren och författaren Andreas Jonsson. Andreas är en av landets mest anlitade föreläsare till skolor och ungdomsorganisationer. Varje år träffar över 25.000  elever och skolpersonal Andreas i arbetet om respekt för alla människors lika värde – oavsett hudfärg, religion eller sexuell läggning.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Andreas Jonsson. Innehållet i podden är skapat av Andreas Jonsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.