I dagens, lite speciella, avsnitt av Livet Blir Bättre Podden träffar Andreas Jonsson Anette Gustavsson! Anette jobbar inom Svenska kyrkan som har ett tätt samarbete med skolorna i Kumla kommun. Andreas och Anette pratar bland annat om att Anette har världens bästa jobb, hur de lärde känna varandra och vilka effekter deras arbete fått, de pratar om vikten av att stötta barn och ungdomar, de pratar om att få vara sig själv och att alla är lika mycket värda. Dessutom diskuterar de kyrkans roll i både hbtq-frågor och skolan.

Säsong 4 av Livet blir bättre-podden lyfter tolv personer som varje dag gör allt för att påverka skolan till det bättre – för alla elever. Därför fick den namnet Änglarna på skolan.

Podden är en del av projektet Livet Blir Bättre. Projektet går ut på att stärka, hjälpa och inge hopp. Alla bär vi på en story, och genom att dela med sig av den visar vi att psykisk ohälsa inte är tabubelagt, att det är okej att må dåligt – men framför allt: att livet inte alltid kommer vara tungt, tufft och mörkt –  det blir bättre.

Initiativtagare till projektet Livet Blir Bättre är föreläsaren och författaren Andreas Jonsson. Andreas är en av landets mest anlitade föreläsare till skolor och ungdomsorganisationer. Varje år träffar över 25.000  elever och skolpersonal Andreas i arbetet om respekt för alla människors lika värde – oavsett hudfärg, religion eller sexuell läggning.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Andreas Jonsson. Innehållet i podden är skapat av Andreas Jonsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.