Sjuksköterskesnack

Efter 10 år på resebyrå satte Jessi sig i skolbänken för att byta bana och bli sjuksköterska. Med förkärlek för barnsjukvård sökte Jessi sig till neonatalsjukvården efter examen. Jessi fick också möjligheten att specialisera sig genom en uppdragsutbildning inom intensivvård. Då Jessi tidigare arbetat på resebyrå har hon även haft en förkärlek till att resa, så vad kan bli bättre än att vara sjuksköterska och få möjlighet att utbilda andra sjuksköterskor i neonatal omvårdnad på Muhimbili National hospital i Dar es Salaam, Tanzania. Lyssna på ytterligare ett spännande och inspirerande avsnitt av sjuksköterskesnack som idag firar 100 avsnitt.

#avsnitt100 #utbildning #internationelltutbyte #neonatal #omvårdnad #göteborg #sjuksköterska #resebyrå #serviceyrke #uppdragsutbildning #muhmbilinationalhospital #globalamål #pediatrichealthinitiative #samverkan #positionering #Tanzania #sjuksköterskesnack #hjältar #utmaning #belöning #minskabarnadödligheten

Musik: https://www.bensound.com Funny song

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Andrea Berg och Johanna Bjerkert: Sjuksköterska och podcast. Innehållet i podden är skapat av Andrea Berg och Johanna Bjerkert: Sjuksköterska och podcast och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.