Burlesquepodden

Brännström & Lundgren Jazzproduktion HB bestående av jazzsångerskan och programledaren för just Burlesquepodden Aurora Brännström och pianisten Ludvig Lundgren reser till New York tre månader. Därför tar nu Burlesquepodden en paus och återkommer igen i höst.

Som en liten present till lyssnarna bjuder vi här på låten "Puzzle" i slutet av programmet. Låten är producerad av Brännström & Lundgren Jazzproduktion HB, inspelad på Custom Music Productions ihop med Andreas Hedberg som står för ljud och redigering, texten är skriven av Linda Holmgren, musiken är skriven av Aurora Brännström som även sjunger och piano spelas av Ludvig Lundgren.

Burlesquepodden produceras av Brännström & Lundgren Jazzproduktion HB. Programledare är Aurora Brännström. Vi spelar in programmen på Custom Music Productions där Andreas Hedberg sköter ljud och redigering.

För mer info om oss och våra gäster gå in på www.jazzproduktion.se/burlesquepodden. Följ oss gärna på Facebook, där heter vi Burlesquepodden kort och gott eller på instagram på @jazzproduction.sweden   

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Brännström & Lundgren Jazzproduktion. Innehållet i podden är skapat av Brännström & Lundgren Jazzproduktion och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.