Burlesquepodden

Karin Victorin är en riktig burleskveteran! Hon tog burlesken till Stockholm för lite mer än tio år sedan med klubbar så som Hootchy Kootchy Club och Drag as Art. Sedan dess har hon producerat ett stort antal event och föreställningar, bland annat hyllade Arise Amazons

vilket hon planerar en uppföljare till - Arise Amazons 2.0 - den gröna teorin.

I Burlesquepodden pratar hon bland annat om sitt liv med burlesk och drag samt om sin resa på den transsibiriska järnvägen.

Burlesquepodden produceras av Brännström & Lundgren Jazzproduktion HB. Programledare är Aurora Brännström. Vi spelar in programmen på Custom Music Productions där Andreas Hedberg sköter ljud och redigering.

För mer info om oss och våra gäster gå in på www.jazzproduktion.se/burlesquepodden. Följ oss gärna på Facebook, där heter vi Burlesquepodden kort och gott eller på instagram på @jazzproduction.sweden   

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Brännström & Lundgren Jazzproduktion. Innehållet i podden är skapat av Brännström & Lundgren Jazzproduktion och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.