Grundaren och urfadern av personlig utveckling, Kay Pollak, gästar idag Lyckopodden för att dela med sig av sin långa erfarenhet av hur du uppnår ett lyckligt liv. Kay var en av de första i Sverige som förstod att du faktiskt kan påverka ditt eget välmående till det bättre. Han är idag en av Sveriges mest rutinerade och populära föreläsare, och även regissör till den Oscarsnominerade succéfilmen “Så som i himmelen”. I dagens samtal utgår jag och Kay från hans nya bok “Ett bättre liv - Att förändras en tanke i taget”. Vi pratar om hur du tar kontroll över dina tankar, om när du bör använda verktyget “tänk positivt” och när du kanske inte bör det, och hur du gör för att sluta tro på falska trosatser. Det som sägs i dagens avsnitt kommer från en av Sveriges mest rutinerade personer, så ett tips från mig till dig, spärra upp öronen rejält! Varsågoda!

Tack för att just du lyssnar! Prenumerera gärna på Lyckopodden, följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om du tycker det här var lika bra som jag.

Kay Pollaks hemsida: http://kaypollak.com/Tell Sverige AB ♥: https://tellsverige.se/Kristoves Self-Mastery kurs: https://www.kristove.se/selfmastery

♫ Lyssna på Lyckopodden:

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

♥ Hemsida: https://lyckopodden.se

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Agnes Sjöström. Innehållet i podden är skapat av Agnes Sjöström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.