Lyckopodden
Lyckopodden

Lyckopodden

Alla människor på jorden har gemensamt att vi är medfött programmerade till att sträva efter lycka.

Ändå ägnar de flesta av oss mer tid åt att kamma håret och borsta tänderna än att konkret fokusera på hur vi ska uppnå vårt livs högsta önskan.

Den goda nyheten är att du som söker en förändring knappast behöver famla i mörkret för att få tillgång till rätt verktyg. Och som tur är behöver du inte offra vare sig frisyren eller munhygienen för att få tillgång till två inspirerande rådgivare.

Lyckopodden är bärbar och finns här för dig när som helst. Det enda du behöver göra är att trycka på play.

En vardagsmorgon i november 2015 korsades Fredrik Ankarsköld och Viktor Liljerås vägar på tunnelbanan i Stockholm. Vänskapsbandet knöts omedelbart och bara några veckor senare var det första avsnittet av Lyckopodden tillgängligt för allmänheten.

Idag drivs den av Fredrik och Jacob Heitmann som med passion och glädje pratar om händelser och ämnen som förändrar deras liv.

Målet är kort och gott att göra dig som lyssnare lite lyckligare – genom att bli lite mer dig själv. Alla jordens människor är fulländade redan nu. Utmaningen för varje individ är att upptäcka sin inre potential.

Med inspiration, tips, intervjuer och övningar vill Lyckopodden vara din guide längs vägen.

Besök www.lyckopodden.se

Antal avsnitt: 100

Senaste avsnittet:

En podcast av: Fredrik Ankarsköld

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Fredrik Ankarsköld. Innehållet i podden är skapat av Fredrik Ankarsköld och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.