Har Covid-19 förstört framtiden? Det ställer sig veckans gäst skeptisk till! Vi har nämligen fått äran att gästas av framtidsexperten Christian Von Essen! Christian är programledare och grundare till podcasten “Heja framtiden!” och har över 200 intervjuer i bagaget. Han är född och uppvuxen i Stockholm, är gift och har tre barn. Han är sedan tidigare journalist och har en förkärlek till musik och kreativitet. På ett nyfiket och optimistiskt sätt tar han sig han frågor om framtiden. Han är författare till boken “Vad händer nu med framtiden?” som innehåller 20 optimistiska visioner om Sveriges framtid efter Corona. I dagens avsnitt besvarar vi frågor som “Hur kommer Sverige att utvecklas av den här pandemin?” “Hur kommer sjukvården formas?” “Bör vi mäta framgång i BNP eller finns det andra sätt?” “Vad är egentligen framgång?” Ett helt avsnitt med sprudlande optimism för framtiden! Varsågoda!

Tack för att just du lyssnar! Prenumerera gärna på Lyckopodden, följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om du tycker det här var lika bra som jag.

♫ Lyssna på Lyckopodden:

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

Ange koden LYCKA för 15% rabatt på Hypnotication.com

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Agnes Sjöström. Innehållet i podden är skapat av Agnes Sjöström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.