Veckans gäst är ingen mindre än färgstarka och humoristiska Annika R Malmberg! Hon är en i särklass unik talare, artist och författare med en mängd relationella kunskaper! Få kan som Annika beskriva människors olikheter och likheter med sådan humor, och med värme visa hur man skapar fungerande relationer med alla som inte är som du. Hon är dessutom en av endast ett fåtal talare i Sverige som lyckats uppnå nivån platinum på speakerrating.com och kan numera titulera sig Superkommunikatör. I podden pratar vi bland annat om olika personlighetstyper utifrån färgerna röd, blå, gul och grön, om hur man gör för att förstå andra människors likheter och olikheter, varför vi attraheras av personer som är olika oss själv, och hur man skapar lyckliga relationer både i arbetslivet och privat. 

Under veckan kommer vi i samarbete med Annika att lotta ut hennes nyaste bok “Tändvätska - i livet, karriären och för din alldeles egen skull” på vår Instagram Lyckopodden. Det vill ni inte missa! Följ instruktionerna på vår Instagram för att delta. Tack för att just du lyssnar! Prenumerera gärna på Lyckopodden, följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om du tycker det här var lika bra som jag.

♫ Lyssna på Lyckopodden:

♥ Facebook: http://bit.ly/fblyckopodden

♥ Youtube: http://bitly.com/LpYoutube

♥ Instagram: https://instagram.com/lyckopodden

Ange koden LYCKA för 15% rabatt på Hypnotication.com

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Agnes Sjöström. Innehållet i podden är skapat av Agnes Sjöström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.