Torehammars supervalår

Debatt i P1, debatt och TV4 och ikväll slutdebatt i SVT: Hur är politikernas form så här dagarna före valet? Och vad säger deras sätt att uttrycka sig om läget? Kan en defensiv framtoning vara ett tecken på lugn? Och vittnar en offensiv stil i själva verket om desperation? Vår inrikespolitiske kommentator Tomas Ramberg är med oss. Dessutom: de ideologiska skillnaderna mellan sossarna och moderaterna kan vara svåra att upptäcka - men de finns! Matilde Millares är statsvetaren som menar att de stora partierna mörkar sanningen.

Vi laddar upp inför valkvällen med valvakande Ellen och Emerson. Och med två dagar kvar till valet går vi igenom vad vi lärt oss under de senaste månaderna. Vore det inte lättare om vi pratade om Ekonomipartiet och Solidaritetspartiet istället för Moderaterna och Socialdemokraterna? Hur låter valmanifesten när man sjunger dem? Och vad var nu skillnaden mellan att blankrösta och att inte rösta alls?

Allt i Torehammars supervalår. Med Henrik Torehammar.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.