Fejkmaten som ges till svårt sjuka patienter, fejksalt med tveksamt innehåll och varför promenader är bättre än gymmet. Filterlöst och bestämt levererar Johannes Cullberg dagligen olika budskap om hälsa på sitt Instagramkonto, som i skrivande stund har över hundratusen följare. Men för ett par år sedan såg hans vardag helt annorlunda ut. Som grundare av Paradiset, Sveriges första matvarukedja med ekologiskt, småskaligt och naturligt producerat sortiment, kämpade han då med att få sitt livsverk att överleva – men Coronakrisen blev sista spiken i kistan och i mars 2020 var konkursen ett faktum. Det här blev ett mycket spännande samtal om var gränsen går mellan att inspirera och att ta tillvara egna ekonomiska intressen, om vilken utbildning han egentligen har, varför många har så starka åsikter om honom – och varför vi enligt honom skulle må mycket bättre om vi vågade prata mer om döden. Varmt tack för att du lyssnar!

Följ Maratonpodden i sociala medier:

Instagram: https://www.instagram.com/maratonpodden

Facebook: https://www.facebook.com/maratonpodden

Följ Petra:

Instagram: https://www.instagram.com/maratonpetra

Vill du lyssna reklamfritt? Då är du välkommen till Maratonpodden+. Det kostar 23 kronor i månaden plus moms (29 SEK ink moms) och du kan självklart avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer här: https://plus.acast.com/s/maratonpodden.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Petra Månström. Innehållet i podden är skapat av Petra Månström och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.