När jag väljer ut gäster för Husky ser jag gärna en blandning av människor - ju bredare desto bättre. Det är givetvis otroligt kul att få med dom allra mest kända, men det känns ibland tråkigt att intervjua en person som redan figurerat i alla publikationer såväl inom som utanför branschen.

Det känns tråkigt att göra en kopia på en redan inspelad intervju så att säga.

Därför blir jag extra glad när jag får möjlighet att lyfta fram dom som inte alltid hörs mest. Men med Janne Tjärnström blir det genast lite klurigt - en del av mig skulle kanske beskriva honom som "ganska okänd", men det är en beskrivning som haltar eftersom Janne med mycket stor sannolikhet har prytt fler tidningsomslag än någon annan som jag intervjuat.

För de flesta med lite insyn i Åres skid- och cykelcommunity så är ju Janne Tjärnström inte direkt ett nytt namn. Om man dessutom följer exempelvis fotografer som Emrik Jansson eller Mattias Fredriksson, ja då kan du vila tryggt i vetskapen att du har koll på Janne, eller åtminstone hur han ser ut i cykel- eller skidhjälm.

Support this show http://supporter.acast.com/husky.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Magnus Ormestad. Innehållet i podden är skapat av Magnus Ormestad och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.