Nisse är intagen på hotell utan fungerande spa i Falköping! Detta framstår ju skräckfilms-likt. Christopher relaterar och rasar över korta ärmar på kurorts-kimonos. Såhär i deklarationstider är det bra med långa armar som har långa fingrar, då han ger oss litet avdrags-tips. Nisse visar sig efter ett ultraljud inte vara mer döende än oss andra men behöver ändå rensas ut. Christopher har istället helt dödsföraktande duschat framför ett stort fönster och marinerats i en välanvänd badtunna. Fitness-podden gör ett sponsrat inslag: Snart ska våra två vänner hungerstrejka tillsammans. Christopher - även känd som Alexander - har varit på teater och träffat en skådis vars namn han verkligen kan: Sverrildktk. Framåt slutet snöar våra filosof-biologer in på evolutionen och här någonstans tackar vi gud för äpplen. Vi tackar även för 12 år…Tolv år av detta!

Länkar till dagens avsnitt:

Bli Patreon:

https://patreon.com/nisseadendaraldre?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=creatorshare_fan&utm_content=join_link

Måhända enstaka biljetter till "Bränner ner huset":

https://www.kulturaktiebolaget.se/standup-betner-hallberg-branner-ner-huset

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Christopher Linnell och Nisse Hallberg. Innehållet i podden är skapat av Christopher Linnell och Nisse Hallberg och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.