På klädaffärernas herravdelningar dominerar blått, svart och andra mörka färger varför uppmuntras inte män att klä sig roligare? I dagens program berättar vi dessutom om P1:s nya talkshow!

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Många har nog varit nyfikna på vad som kommer att hända i P1 klockan 15.04 från och med nästa vecka. Det kan vi nu äntligen berätta om i dagens avsnitt! Det är Sveriges Radios mångfacetterade och rutinerade programledare Katherine Zimmerman som kommer att ta över programmet tillsammans med Kristoffer Ahonen Appelquist, Jonas Bonnier och Parisa Amiri. Välkomna att hänga med in i den nya eran – Talkshow i P1, samma tid, samma kanal!

Herrmode är tråkigt, tycker Louise. Var är de roliga färgerna och mönstren, och varför är det inte vanligare att killar och män klär sig mer som exempelvis Harry Styles? Vi reder ut detta tillsammans med modeprofessorn Louise Wallenberg.

Dokumentären "Samlarna" skildrar hur det är lida av samlarsyndrom – alltså att samla på sig så mycket saker att det medför problem. Vad gör man om man känner att man börjat utveckla samlartendenser, och hur närmar man sig bäst någon som är oförmögen att göra sig av med saker? Vi pratar med psykologen Sofia Jägholm.

Programledare: Louise EpsteinBisittare: Thomas NordegrenProducent: Ulrika Lindqvist

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.