Ekollon, bokollon, cembratallfrön och turkhassel - det finns en massa nötter i trädgårdar, parker och i skogen som vi kan äta. Och det borde vi ta vara på mycket mer än vi gör idag tycker nötfantasten Philipp Weiss som odlar nötträd i Stjärnsund i Dalarna.
Frukt- och bärexperten Kimmo Rumpunen går igenom vad som är viktigt att tänka på för att behålla skördade äpplen färska och goda länge genom att tänka som proffsen.
Växtskyddsexperten Maj-Lis Pettersson svarar på lyssnarfrågor om tomater. Har du en fråga? Hör av dig till odla@sverigesradio.se
Medverkande: Kimmo Rumpunen, Philipp Weiss, Maj-Lis Pettersson Programledare: Gustaf Klarin Reporter och producent: Åsa Wistedt
Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.