Hur kan vi gå opåverkade genom livet trots andra människors kritik? Huvudpersonen i dagens avsnitt är Elizabeth Zott och boken heter Lektioner i kemi. Elizabeth är en briljant kemist som i 60-talets Amerika stoppas när hon vill ägna sig åt sin forskning. Men hon hittar ett sätt att trots allt arbeta med sitt uppslukande intresse, i ett TV-program om matlagning. Vi runt bordet har som kvinnor alla motarbetats på något sätt och Hanna berättar när hon lärde sig att säga nej och sätta gränser och Kajsa om att kräva att få ta sin plats. Som vanligt äter vi gott och mycket och Lottie har dukat vackert.

Välkommen att titta!

 

Kontakt: thebokklubb©poddagency.com

 

The Bokklubb är en produktion av Poddagency

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör The Bokklubb, Poddagency. Innehållet i podden är skapat av The Bokklubb, Poddagency och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.