Psykologisk trygghet

Psykologisk trygghet

Dela

I den här podden fördjupar vi oss i ämnet psykologisk trygghet: ett klimat i en grupp där vi vågar ta mellanmänskliga risker utan att vara rädda. Vi samtalar om metoder, forskning och erfarenheter för...

Visa mer

I den här podden fördjupar vi oss i ämnet psykologisk trygghet: ett klimat i en grupp där vi vågar ta mellanmänskliga risker utan att vara rädda. Vi samtalar om metoder, forskning och erfarenheter för att stärka den psykologiska tryggheten i team och organisationer.

Podden Psykologisk trygghet ges ut av Add Insight. Vi grundar vårt arbete på The fearless organization av professor Amy Edmondson, som har forskat i över 30 år om psykologisk trygghet på Harvard Business School. The fearless organization strävar efter att bygga mer psykologisk trygghet i organisationer världen över. Vi på Add Insight är stolta över att vara den enda svenska partnern till The fearless organization.

Vår förhoppning är att bidra till mer psykologisk trygghet i svenska organisationer. Vi utgår från att vi människor oftast vill varandra väl, men något vi har lärt oss genom åren är att det lätt fastnar i mellanrummet mellan människor.

Teamet på Add Insight utgörs av Emma Stenmark, Johan Rinman och Lina Hedin. Vi är beteendevetare med lång erfarenhet av praktiskt ledarskap. Till vardags jobbar vi med kunder i privat och offentlig sektor i Sverige och internationellt. Vi skräddarsyr utvecklingsprocesser och utbildningskoncept med fokus på team, ledarskaps- och organisationsutveckling. Vi har öppna utbildningar i psykologisk trygghet samt certifierar i det vetenskapligt baserade verktyget The fearless organization scan.

Connecta gärna med oss på LinkedIn eller maila till hello@addinsight.se Musik: Visa från Öjebyn av Klaverium (Johan Rinman) Producent: Maria Berglund

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Add Insight. Innehållet i podden är skapat av Add Insight och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.