Lyssna på de äldre

Lyssna på de äldre

Dela

Alla människor förtjänar sitt egna sommarprat i P1 - i synnerhet de äldre. Det finns så oerhört många livshistorier från de äldre där ute som både är underhållande, spännande och berörande. Deras be...

Visa mer

Alla människor förtjänar sitt egna sommarprat i P1 - i synnerhet de äldre. Det finns så oerhört många livshistorier från de äldre där ute som både är underhållande, spännande och berörande. Deras berättelser och livserfarenheter förtjänar att uppmärksammas.

I den här podden intervjuar Jonas Uhlbäck en salig blandning av härliga gäster med den gemensamma nämnaren att alla är minst 70 år gamla. Samtalen om deras liv är både underhållande och berörande på alla sätt och vis!

Här får de äldre ett utrymme i podcastens värld som dom inte alls har idag, samtidigt som de integreras med både sin egen och de yngre generationerna!

Kontakt: hello@poddagency.com

Lyssna på de äldre är en produktion av Poddagency

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jonas Uhlbäck & Poddagency. Innehållet i podden är skapat av Jonas Uhlbäck & Poddagency och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.