Vi är tillbaka! Den här gången pratar vi om (och lagar) onigiri! Dessutom ger Josefin en uppdatering om kimchi, vi går igenom recept för både teriyakisås och furikake, och avslutar såklart med veckans japanska fras!

Brasklapp! Josefin nämner kimchi som ett veganskt alternativ för fyllning, se i så fall till att den kimchi du väljer faktiskt är vegansk då traditionell kimchi inte ens är vegetarisk (innehållet fisksås). För dig som vill göra helt egen finns även veganska recept på nätet.

Dessutom!

  • Restaurangen i Göteborg som vi pratar om heter Kuruya.
  • Kristoffers favoritkokbok: https://www.justonecookbook.com/
  • De två butikerna som vi nämner för att köpa japanska ingredienser online är https://japanskmat.com/ och https://www.drakfrukt.se/

Sociala medierRamenresan på InstagramRamenresan på facebookEpost: info@kwarnbergproductions.comRamenresan produceras av Kwarnberg Productions.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kristoffer Warnberg. Innehållet i podden är skapat av Kristoffer Warnberg och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.