I det här avsnittet möter jag Kajsa Ingemarsson som är en av landets mest lästa och uppskattade författare och har sedan debuten 2002 skrivit 15 böcker. Kajsa arbetar också som föreläsare, meditationsguide och livscoach. 

När hon för några år sedan skrev "Trilogin om hjärtats väg" blev hon en andlig inspiratör och lärare för många, inklusive mig själv, och de tre fantastiska böckerna fick mig att vilja bjuda in Kajsa till podden.

I november förra året kom hennes senaste bok "12 nycklar till ett magiskt liv – din guide till mening, inre rikedom och frid", där Kajsa har samlat sin visdom, kunskap och erfarenhet i ett format som är otroligt inspirerande!

I det här samtalet pratar vi om att följa hjärtats väg och vad det innebär att leva ett magiskt liv, vi pratar om andlighet och modern mystik och så delar Kajsa med sig av sin personliga berättelse om att följa sitt hjärtas väg, en resa som bitvis varit väldigt smärtsam och svår.  

Men idag står hon i sin kraft, med en fantastisk visdom och erfarenhet att dela med sig av. Så gör dig redo för en stund, full med nycklar till ett magiskt liv!

Om du uppskattar detta samtal får du gärna dela en recension i appen där du lyssnar, det skulle betyda mycket för mig!

Tusen tack till dig som lyssnar!

Jessica Hedin: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://angadalens.se⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.instagram.com/angadalen/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kajsa Ingemarsson kontakt: https://kajsaingemarsson.nu/

https://www.instagram.com/kajsaingemarsson/

⁠⁠⁠⁠⁠⁠Tack till Jesper för hjälp med det tekniska! ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://olssonfotograf.com/⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tack till Maria för komponerande av jingel! ⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.instagram.com/mariawallindermusician/⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tack till Angelica för illustrerande av logga! ⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.smallstories.se/⁠⁠⁠⁠

 

 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Jessica Hedin. Innehållet i podden är skapat av Jessica Hedin och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.