I det här avsnittet av Sälj & Entreprenörs podden dyker vi djupt ner i en av de mest utmanande aspekterna av försäljning och entreprenörskap - att hålla motivationen och prestationen på topp, även när vardagen känns motig.

Jag delar med mig av mina personliga erfarenheter och beprövade strategier för att inte bara hantera utan också övervinna dessa ofrånkomliga svackor.

Vi utforskar hur skapandet av inspirerande rutiner, sättandet av små men betydelsefulla mål, och påminnelsen om ditt djupare "varför" kan tjäna som kraftfulla verktyg för att höja din lägsta nivå inom försäljning. Michel belyser även vikten av att söka feedback och stöd, och att fira varje framsteg, oavsett hur litet det kan tyckas, som en metod för att bygga en bestående motivation och framgång.

Oavsett om du kämpar med att hitta din inre drivkraft eller bara letar efter nya sätt att finjustera din försäljningsstrategi, kommer detta avsnitt att ge dig insikter och verktyg du behöver för att omvandla låg motivation till höga resultat. Förbered dig på att få praktiska tips, inspirerande berättelser och Michel's ovärderliga råd som kommer att rusta dig för att dominera den svenska marknaden inom försäljningsutveckling för entreprenörer.

Lyssna in för att upptäcka hur du kan förvandla dina utmaningar till möjligheter och ständigt höja din lägsta nivå inom försäljning. Det här är ett avsnitt du inte vill missa!

Glöm inte att besöka min hemsida:

www.vimentis.se

Connecta på Linkedin

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Michel Laporte Godorn. Innehållet i podden är skapat av Michel Laporte Godorn och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.