Sälj & Entreprenörs podden

Sälj & Entreprenörs podden

Dela

Välkommen till Sälj & Entreprenörs Podden - din go-to källa för de senaste tipsen, strategierna och hemligheterna bakom framgångsrikt sälj och entreprenörskap med en av nordens...

Visa mer

Välkommen till Sälj & Entreprenörs Podden - din go-to källa för de senaste tipsen, strategierna och hemligheterna bakom framgångsrikt sälj och entreprenörskap med en av nordens mest rekommenderade säljcoacher på Linkedin!

Varje vecka bjuder Michel Laporte Godorn på tips och råd från tusentals möten och egna erfarenheter men kommer också bjuda in framstående experter, ledare och framgångsrika entreprenörer för att dela med sig av sina insikter och erfarenheter för att hjälpa dig att nå nästa nivå i din karriär.

Häng med oss när vi diskuterar allt från framgångsrika säljtekniker, effektiva marknadsföringsstrategier, till att skapa och växa ditt eget företag. Vi täcker ämnen som försäljning, personlig utveckling, Linkedin, digital marknadsföring, och många fler. Prenumerera idag och nå din fulla potential som säljare och entreprenör!

Connecta med Michel på Linkedin här

#sälj #entreprenörskap #livepodcast #framgångsrikasäljstrategier #säljtekniker #marknadsföring #företag #personligutveckling #Linkedinhacks #digitalmarknadsföring.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Michel Laporte Godorn. Innehållet i podden är skapat av Michel Laporte Godorn och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.