Hoppa in i ett helt unikt avsnitt av vår Sälj & Entreprenörspodden där jag tar dig med på en inspirerande resa tillsammans med Annika R Malmberg Hamilton. Från glittrande teaterscener till toppen av försäljningsvärlden och vidare till entreprenörskapets utmaningar – Annikas berättelse är inget mindre än fascinerande.

I det här avsnittet delar jag och Annika öppenhjärtigt om hennes otroliga väg från att vara en passionerad teaterentusiast till att bli en av Sveriges mest bokade talare och en sann mästare inom personlig utveckling. Vi dyker in i vikten av äkta kommunikation, hur man skapar försäljning med hjärta, och inte minst, hur dessa insikter kan lyfta dig och ditt företag till nya höjder.

Som grädde på moset ger Annika oss en exklusiv sneak peek på hennes senaste passion – Relationsshowen. Det är hennes nyaste projekt som lovar att omdefiniera hur vi bygger och underhåller våra relationer, både professionellt och privat.

Detta avsnitt är packat med äkta guld när det kommer till insikter som kan förändra spelet för dig som entreprenör eller säljare. Eller ärligt talat, för vem som helst som vill växa som person och professionellt.

Så varför inte följa med på denna resa och se var den kan ta dig? Kolla in avsnittet och alla relevanta länkar här:

Relationsshowen

Annika på Linkedin

Hemsida

Det här är ditt tillfälle att inspireras och kanske till och med ta ditt nästa stora steg.

Vi ses där!

www.vimentis.se

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Michel Laporte Godorn. Innehållet i podden är skapat av Michel Laporte Godorn och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.