Varmt välkomna till dagens avsnitt! I detta avsnitt av vår podcast har vi äran att ha med oss VD & delägare för Bolt reklambyrå.

Jesper delar med sig av sin inspirerande entreprenörsresa som började med en jobbansökan på Bolt reklambyrå, där han fick ett nej till att nu sitta som VD och delägare i samma företag. Företagande har alltid varit något som har legat honom varmt om hjärtat, och han berättar om hur han alltid har sett sig själv som en medelmåtta i skolan. Men när han började sin karriär insåg han snabbt att han var unik, med en drivkraft och oräddhet som satte honom isär från andra. Jesper upptäckte även tidigt att han brinner för att hjälpa människor att växa och att göra affärer.

Han förklarar hur viktigt det är att ha fokus på service och att alltid sätta kundens behov i första hand. Ibland kan det vara bättre att säga nej till en kund om han vet att han inte kan ge den ultimata servicen som krävs för att skapa långsiktiga relationer. Under samtalet går vi igenom Jespers framgångar och motgångar i hans entreprenörsresa.

Lyssna på hans inspirerande historia och lär dig mer om vad som krävs för att bli en framgångsrik entreprenör.

Tack för att du lyssnar och ha en produktiv arbetsvecka!

Bolt Reklambyrå:

https://bolt.se/

Jesper Steen: https://www.linkedin.com/in/jesperste%C3%A9n/_https://senu.se/

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör SENU AB. Innehållet i podden är skapat av SENU AB och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.