"Hans favorit var grillad arm..."

I det här avsnittet får ni ta del av en begravningsceremoni som inte liknar något ni tidigare hört. Mötet med en högst ovanlig begravningsentreprenör, som påstås ha avnjutit 80 människomåltider – bokstavligt talat – ger ett nytt perspektiv på vad som kan kallas udda kulinariska upplevelser.

Vi får dessutom höra några utvalda kapitel ur Kannibalkokboken, där ni bland annat lär er hur man på bästa sätt tillagar en krögare eller popstjärna, enligt denna makabra kokkonst.

Arnold delar också med sig av historien bakom "Club 100" – en exklusiv reseklubb som han och en vän grundade för många år sedan. För att kvalificera sig som medlem krävs att man har besökt minst hundra länder.

Så slå er ner och gör er redo för ett avsnitt fyllt av udda och oförglömliga berättelser i det femte avsnittet: "Himmelsbegravningar och en kannibalkokbok."

Reporter: Mattias Ohlsson

Gäst: Arnold Wernersson

Producerad: 2023 av Gärdsmygen Produktion

Följ oss gärna på Instagram:

⁠⁠@originella_manniskor_podcast⁠⁠

På våra Instagramkonton kan du komma i kontakt med oss, se bilder från podden och ta del av unika inslag från varje avsnitt. Vi uppskattar om du vill dela, kommentera och betygsätta podden – det hjälper fler att upptäcka den och gör det lättare för oss att synas i det stora poddhavet.

Tack för ditt stöd!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Gärdsmygen Produktion. Innehållet i podden är skapat av Gärdsmygen Produktion och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.