Husdjurspodden – din djurkompis i poddvärlden

Husdjurspodden – din djurkompis i poddvärlden

Dela

Husdjurspodden – din djurkompis i poddvärlden är en podcast för dig som älskar djur och som inspireras av kunskap och engagemang. Tillsammans med utvalda gästexperter kombinerar etologen Emma A...

Visa mer

Husdjurspodden – din djurkompis i poddvärlden är en podcast för dig som älskar djur och som inspireras av kunskap och engagemang. Tillsammans med utvalda gästexperter kombinerar etologen Emma Almquist vetenskap och expertis med personliga berättelser och inspirerande samtal. Det utlovas kunskap och underhållning – oavsett vilket djurslag som är din favorit.Emma och Sveland Djurförsäkringar vill hjälpa alla djurvänner att tillsammans med sina husdjur få ut det bästa av varandra och må så bra som möjligt – för ett hållbart djurägande. Vill du skratta, lära dig något nytt och bli inspirerad? Då ska du lyssna på Husdjurspodden – din djurkompis i poddvärlden!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveland Djurförsäkringar. Innehållet i podden är skapat av Sveland Djurförsäkringar och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.