Vi har fått uppmaningar om att kunna klara oss själva i en vecka om krisen kommer. Men vet du vad du ska göra om den där veckan blir till månader eller till och med år?

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Patrick Sellmans bästa tips för att klara av en längre kris

Patrick Sellman expert på hur man förbereder sig inför en kris. Han har själv en egen podd "I väntan på katastrofen" med TV-programledaren Kalle Zackari Wahlström. Nu är Patrick tillbaka i Beredskap för att ge fler av sina bästa tips till den som vill förbereda sig för att kunna klara sig själv flera månader. Programledare Erik Blix får bland annat svar på varför bra sårvård och skyddsutrustning är en viktig del i den längre beredskapen och hur han ska gå tillväga för att klara att ta hand om avfall under en längre kris.

Beredskap med P4 Extras Erik Blix

Beredskap är en podd med Erik Blix om att förbereda sig för en kris. Vid naturkatastrofer, stora strömavbrott och i värsta fall ett krig finns det sånt som du måste veta för att klara vardagen.

Tipsa oss gärnaHar du som lyssnar tankar om vilka ämnen vi ska ta upp i programmet så mejla [email protected]

Ljud i avsnittet: Sveriges Radio

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.