Hur länge kan man prata om Thåström egentligen? Ja, att få ihop två timmars podd om den hattbeprydda rock-ikonen, var i alla fall, inga som helst problem för oss!

I förra avsnittet betade vi av två av Sveriges mest populära band, från 70- och 80-talet, k form av Ebba Grön och Imperiet. Dessutom hann vi med Thåströms första och relativt korta, solo-vända.

Nu, beger VI oss till en tid där 90-talets musikklimat tagit fart, på allvar! THÅSTRÖM, har begett sig till Amsterdam, övergett svensk lyrik och allt vad kommersiell rock innebär. Gitarrerspelandet överlåter han till andra, trummor byter han ut mot maskiner - och ut kom ett våldsamt, industriellt slamrande, som fick tidigare fans att rynka på näsan... Vi däremot, vi älskar det!

Det är nu dags att djupdyka i Peace, Love and Pitbulls (PLP) och soloplattornas återkomst, från millenieskiftet och framåt!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Hårdrock - för fan. Innehållet i podden är skapat av Hårdrock - för fan och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.