Finns det något svenskare än spaghetti och köttfärssås? Det är, i ordets rätta bemärkelse, en invandrare som har kommit att bli en av oss.

I det andra avsnittet av Allt vi vill laga pratar Jason och Frida om denna rätt som alla har lagat och alla har en relation till, men som aldrig smakar likadant - eller? Till sin hjälp har de krögaren och bolognese-experten Daniel Crespi som bland annat driver krogarna Djuret, The Burgundy och La ragazza i Gamla stan i Stockholm.

Finns det något du absolut inte kan ha din köttfärsås? Vad är det konstigaste jason har har haft i sin köttfärsås? Varför var Fridas barndoms köttfärsås grå? Och så den STORA FRÅGAN: ska man ha grädde i eller inte?

Lyssna - detta vill ni inte missa! Om inte annat - vem vill inte bli kung i köket?

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Podplay. Innehållet i podden är skapat av Podplay och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.