Sommaren 2021 sprang Christian Malmström hela Blekingeleden. 27 mil är 6 maraton i följd. Christian är triathlet och har bland annat klarat Ironman på Hawaii. Han är också ultralöpare. Han har eget företag och coachar triathleter och ultralöpare. Christian driver Podden ”Close The Gap” och har skrivit boken ”Mind The Gap”. Vi pratat mycket om utmaningar som en väg till snabb utveckling. Det är ett avsnitt du inte vill missa om du vill bli bra på att klara stora utmaningar. Du får reda på i detalj hur Christian jobbade med sin motivation och andra delar som gjorde att han klarade hela Blekingeleden på rekordtid. 

 Jag coachades av Christian i tre månader våren 2021. Han är en mycket inspirerande och skicklig coach som jag varmt rekommenderar. . Han är proffs på prestations optimering, Mer om Christian Malmström hittar du på www.ironcoach.se

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kristian Ingemansson. Innehållet i podden är skapat av Kristian Ingemansson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.