I det här avsnittet möter jag Mattias Voltaire en helt vanlig grabb som fattade tycke för drogerna, till en början så var det som för många andra "helt under kontroll". Sakta men säkert så började gränserna suddas ut och innan han själv hade förstått det så kretsade hela hans liv kring kokain vilket slutade med en knarkskuld på 1 miljon kronor. Vi pratar om hur han tog sig ur beroendet, hur lång tid det tog att betala av en miljon. Idag jobbar Mattias som drogterapeut och vi lyckades utmana varandra som män i relationer, en mycket fint och givande samtal.

Om du gillar den här podden eller just det här avsnittet så får du gärna lämna ett omdöme och tipsa dina vänner att lyssna. Vill man stötta vårt arbete med podden kan man bli medlem på https://www.patreon.com/riktigtviktigt där får du tillgång till alla avsnitt och säsonger långt innan dom kommer ut på dom vanliga apparna.

Tack för att du lyssnar.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Daniel Beijner. Innehållet i podden är skapat av Daniel Beijner och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.