Framgång Inifrån Podcast

Framgång Inifrån Podcast

Hey! Get ready to fall in love with yourself;)

I denna podden bubblar två soulsisters och coacher Tina och Zandra om hur vi kan öka vår medvetenhet, utvecklas inifrån och växa som människor. Genom öppna och autentiska samtal, delar vi med oss av våra egna tankar och upplevelser om hur vi kan påverka vår inre värld, för att må så bra som möjligt. Vårt systraskap har varit betydelsefullt på vår resa och därför vill vi bjuda in dig i vår gemenskap.

Vi lever i ett samhälle där vi får lära oss att framgång kommer utifrån, vi tror det är raka motsatsen, framgång börjar inifrån. Det är när vi är oss själva fullt ut och följer vårt hjärta som vi känner oss framgångsrika på riktigt.

-Be you, do you!

Vi hoppas få träffa dig på våra reatrets där vi kvinnor håller varandra i vår inre utveckling. Tillsammans är vi galet kraftfulla, precis som det ska vara!

Nytt avsnitt släpps varje torsdag. Kom ihåg att prenumerera för att inte missa nya avsnitt och ge oss 5 stjärnor. Följ oss på instagram @framganginifran @inrefitnesszandra @tinabjorklund

Gå gärna med i FRAMGÅNG INIFRÅN TRIBE på Facebook för mer gemenskap och kärlek.

Antal avsnitt: 49

Senaste avsnittet:

En podcast av: Tina & Zandra

Webb:

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Tina & Zandra. Innehållet i podden är skapat av Tina & Zandra och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.

Sparad till Mina favoriter!

Du hittar dina favoriter i menyn.