I dagens avsnitt har vi en väldigt intressant gäst i podden. Nämligen ingen mindre än kärleks- och relationscoachen Beatrice Karinsdotter som även kallas för ”Kärleks PT”. 

För visst är det så, att vi ofta tränar på mycket här i livet, men hur många av oss har egentligen sökt hjälp för att träna på att bli bättre på kärlek och relationer ? 

Bea pratar på ett väldigt inspirerande sätt om hur hon och hennes man träffades och hur de nu jobbar med deras par- och relationskurser ”training for love”.

Hon nämner att kärlek börjar inifrån och hur vi har eget ansvar för att göra oss själva lyckliga först, men hur vi ofta lägger över detta ansvar på vår partner. 

Men vilka går egentligen på deras kurser och vad har dem för relations problematik i grunden? Vad får man lära sig hos Bea? Och hur ska man egentligen lösa en konflikt med sin partner på bästa sätt när man är arg?

Ett djupt, personligt och väldigt intressant avsnitt! Lyssna för att få alla svar och för att inspireras och bli bättre på kärlek tillsammans med oss. Anmäl er till Beas kurser i länken nedan för att kunna skapa den där kärleken du längtar efter. Happy friday! Puss & Kram! 

www.trainingforlove.com

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Tobbe Ström & Madelene Hrvacanin. Innehållet i podden är skapat av Tobbe Ström & Madelene Hrvacanin och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.