Kärlek Börjar Aldrig Med Bråk

Kärlek Börjar Aldrig Med Bråk

Dela

Kärlek börjar aldrig med bråk är podcasten med de två vännerna ; Den tramsige komikern Tobbe Ström och den astrologiintresserade make up artisten Madelene Hrvacanin. Tillsammans diskuterar vi högt ...

Visa mer

Kärlek börjar aldrig med bråk är podcasten med de två vännerna ; Den tramsige komikern Tobbe Ström och den astrologiintresserade make up artisten Madelene Hrvacanin. Tillsammans diskuterar vi högt och lågt kring allt som har att göra med dejting, kärlek, sex och relationer. Vi pratar filterlöst, personligt och sårbart och delar våra tankar och erfarenheter från både ett kvinnligt och ett manligt perspektiv. 

Destruktiva relationer och vad som inte är kärleken har vi allt för många erfarenheter av, men vi pratar även om knasiga dejter, galna sexhistorier , vad som egentligen är en bra dejt och vår syn på äkta kärlek. 

Följ med oss på tåget när vi lär känna varandra ännu bättre genom våra samtal. Kärlek börjar aldrig med bråk är podcasten för dig som vill få igenkänning, berikas med nya insikter och lärdomar kring kärlek och dejting men framförallt för dig som vill möta oss på ett djupt plan och skratta gott.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Tobbe Ström & Madelene Hrvacanin. Innehållet i podden är skapat av Tobbe Ström & Madelene Hrvacanin och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.