Att vara pappa
Avsnitt

Att Vara Pappa Avsnitt 8 Thomas Mosling (att leva livet med diagnos )

I avsnitt 8 möter jag Thomas som är 3 barnspappa, han har ett bonus barn och 2 biologiska barn. Thomas berättar den underbara historien om hur han träffar sin fru i vuxen ålder, men att de från barnsben funnits bara några hundra meter från varandra men aldrig träffats, och även jobbat på samma arbetsplats i 8 år utan att träffa varandra utan bara sett varandra på håll men efter en ute kväll på ett uteställe så får de äntligen träffa varandra och knyta ihop sina liv, och nu har de skaffat hus och barn och lever ett liv tillsammans, Men nu fått reda på att Thomas bär på samma diagnos som hans son ADD, Dyselexi ,och Autism.

Jag som hostar och proddar denna podd heter Rasmus Skytt Bergström, jag är en glad värmlänning med bred dialekt och dyslexi, som har 2 grabbar en på 2 år och en på 3 månader.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Rasmus Skytt Bergström Pappa till 2 små!. Innehållet i podden är skapat av Rasmus Skytt Bergström Pappa till 2 små! och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.