Det här avsnittet är en kort introduktion till meditation och självinventering. Det här avsnittet är lite annorlunda jämfört med mina tidigare avsnitt där jag mer kör på i 190 km/h. Här tar jag det lite lugnare och stöter och blöter det utvalda ämnet. Jag är total amatör när det kommer till meditation men har däremot lite mer erfaren när det gäller självinventering, "selftherapy" via böcker, program och guider och allmän självutveckling eftersom jag förkovrat mig i det i många år. Alla som snöar in på biohacking snöar förr eller senare in på mer abstrakta delar som spiritualitet och hur man kan spendera mer tid som sitt högre själv istället för sitt begränsade ego.

Berätta gärna vad du tyckte om avsnittet och kom med frågor och feedback. Det är lättast att connecta med mig via bloggen martinajohansson.se eller instagram Nextlevelbiohacking. Köp min senaste bok Hormonstark om du vill lära dig mer om dina hormoner, eller min bok Keto - den kompletta boken om ketogen kost, om du vill äta som jag gör! Båda finns som ljudböcker inlästa av mig!

GLÖM INTE ATT FÖRBOKA NYA BOKEN HANDBOK I BIOHACKING! --> HÄR!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Martina Johansson. Innehållet i podden är skapat av Martina Johansson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.