Denna höst och vinter kan bli tuff för många. Högre räntor, högre elpriser och ett pågånede krig i Europa gör att vi kanske behöver se över och tajta till vår ekonomi och energianvändning denna höst.

Jag ger dig 12 tips på hur du kan göra för att spara pengar och energi. Att införa KÖPSTOPP kan vara en del i detta. Du hittar min freebie HÄR där du enkelt kan komma igång med ditt köpstopp!

HÄR finns länken till Hygglo- en plattform där du kan hyra saker du bara behöver tillfälligt! Supersmidigt och ej betalt samarbete.

HÄR finns min e-guide "Checklistor" som hjälper dig komma igång och få ordning på dina goda vanor. Bonus är en "sparburk" för att lätt kunna komma igång och spara till något du vill förverkliga just nu. 

Och vill du anlita mig som ordningskonsult kika in min hemsida; decluttermom.se

Kika gärna in mina sociala kanaler:

Instagram, Facebook, Pinterest, YouTube, bloggen eller Linkedin !

Berätta gärna med #förvarningsmorsan om du gillar min Podcast. Det hjälper mig mycket i mitt skapande att göra mer av sånt du vill höra mer om!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Emma. Innehållet i podden är skapat av Emma och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.