I det här poddavsnittet möter jag Sara Emilionie hon berättar om musikens väg i hennes liv. Sara, som även kallar sig för Lady Gong för oss in i  en berättelse genom tid och rum. Från hur hon som talangfull 6-åring hamnade hos en rysk pianolärare som drillade henne genom att sänka och  kränka. Hur detta till slut skapade en låsning i hennes musicerande och hur hon  på grund av det lag pianospelandet på hyllan. Till hur hon senare i  livet mötte gongen som hjälpte henne släppa in musiken på nytt i sitt  liv.   

Sara är yogaterapeut, mindfulnessinstruktör samt utbildad i EFT och  brinner för att förmedla yoga och mindfulness på ett sätt som alla,  oavsett ålder och livssituation kan integrera in sin vardag. Hennes  program erbjuds på några av Sveriges största arbetsplatser, bl.a.. Scania och Astra Zeneca- Hennes metod MIMY (mindfulness och medicinsk  yoga) används även inom cancervård och i psykiatrin och har testats i  två stora studier på Danderyds sjukhus samt KS med goda resultat.   

Genom en insiktsfull lärare som såg Saras talang fick hon en dag frågan  om att vikariera för en gongmästare som skulle hålla ett fullsatt  gongbad, det var så Sara började spela Gong för andra. Idag driver hon Balansinstitutet där man förutom att ta del av Balansprogrammet även kan  lyssna på Gongbad - både online och på plats.

Balansinstitutet hemsida: https://www.balansonline.se/

Lady Gong hemsida: https://www.balansonline.se/ladygong/

Vill du lyssna på GongbadOnlines Gongbad hittar du hem på vår hemsida: https://www.gongbadonline.se/

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör GongbadOnline. Innehållet i podden är skapat av GongbadOnline och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.