I det här avsnittet gästas GongbadOnline podden av skaparen till GongbadOnline, Gongspelaren Frida Helsing Ohlsson. Hon blir intervjuad av sin man Robert Helsing. 

Under intervjun får du som lyssnar följa med i berättelsen om retreatgården YogaKlosters uppbyggnad, varför GongbadOnline skapades samt hur Fridas första Gong kom till henne på en parkeringsplats genom Soundhealern Eva för många år sedan. 

Frida berättar också om hur skådespelarstudier ledde henne in i yogan och meditationens värld, hur Gongterapi går till och om utbildningen till Meditativ Gongspelare hon håller på YogaKloster. 

www.GongbadOnline.se kan du hitta inspelade Gongbad med fantastisk ljudkvalité, så du kan ta Gongbadet med dig till ditt eget vardagsrum och lyssna när du vill. 

www.yogakloster.se hittar du information om retreatgårdens verksamhet

www.yogaklosteronline.se hittar fler än 100 olika yogaklasser, meditationer och guidade djupavspänningar samt en kurs för dig som är intresserad av att lära dig hur du spelar in gongljud, vilken ljudutrustning som är bäst när du har online klasser samt hur du bygger din egen onlinesida. 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör GongbadOnline. Innehållet i podden är skapat av GongbadOnline och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.