39. De sätter skandinaviska smycken på kartan - Charlotte & Pernille från The Jewellery Room
Avsnitt

39. De sätter skandinaviska smycken på kartan - Charlotte & Pernille från The Jewellery Room

Det har blivit hög tid för dig att träffa två coola, danska systrar som älskar smycken precis lika mycket som du och jag gör!


Pernille Møbjerg och Charlotte Møbjerg Ansel-Henry grundade The Jewellery Room 2013 efter att båda hade gjort separata karriärer inom PR för olika smyckesvarumärken under flera års tid. The Jewellery Room började som en tvådagars mässa under Copenhagen Fashion Week, där de samlade press från hela världen för att möta de främsta Skandinaviska smyckesmärkena. Men sen kom pandemin, mässan ställdes in - och systrarna gjorde det som deras tidigare kunder istället bad om: de skapade en plattform för B2C-försäljning. Idag är The Jewellery Room en av de största marknadsplatserna online för skandinaviska smycken.


I det här avsnittet talar vi om deras mission med TJR, deras personliga karriärer och varför de älskar smycken, hur de ser på de gamla traditionerna och normerna inom äkta smycken och hur de försöker göra det enkelt och kul. Vi pratar smyckestrender, vilka smycken de tycker hör hemma i en basgarderob av smycken och förstås - framtiden för äkta smycken!


God lyssning!


The Jewellery Room

@TheJewelleryRoom


Du kan lyssna på det här avsnittet på Spotify, iTunes och Acast. Om du vill delta i konversationen - skicka ett DM eller röstmemo till Smyckespodden!


This episode is also published on the English sister podcast @jewelrypodcast (episode 13).


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Cecilia Kores. Innehållet i podden är skapat av Cecilia Kores och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.