38. 10 enkla steg till en personlig smyckessamling
Avsnitt

38. 10 enkla steg till en personlig smyckessamling

Vill du bygga en personlig smyckessamling som följer dig genom livet - men du vet inte riktigt var du ska börja?

Då är det här avsnittet för dig.


Jag spelade in det här bonusavsnittet för dig som precis som jag har ett glimrande intresse för smycken och ädelstenar - men som precis ska påbörja sin samling. Ska man börja önska sig smycken av nära och kära? Eller spara alla sina pengar i några månader, investera i en stor dyrgrip för att sedan leva på gröt resten av året? Svaret är enkelt: ingetdera! Att bygga en smyckessamling tar en livsstid - men det börjar alltid med dig själv. Följ med på en fantastisk resa som börjar idag. Nu åker vi!


Denna vecka kommer jag släppa två avsnitt av Smyckespodden, och vi börjar med desserten: bonusavsnittet!


Du kan läsa artikeln som jag skrivit och som gav mig inspiration till att spela in det här bonusavsnittet på Aurumforum. Där skriver jag artiklar varje månad på samma härliga tema som den här podden: smycken och ädelstenar!


God lyssning!


Lyssna på Smyckespodden på Spotify, iTunes eller Acast.


Du är mer än gärna välkommen att delta i konversationen genom att skicka voice memo eller DM till Smyckespoddens instagram @smyckespodden! Ingen blir gladare än jag av det!


Och glöm inte: du är värd äkta smycken.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Cecilia Kores. Innehållet i podden är skapat av Cecilia Kores och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.