Podcasten ett medvetet sinne gästas av älskade psykopat, en poddavsnitt om psykopater, narcissister, manipulering, gaslightning, härskartekniker och nedbrytning av andra människors sinnen och liv.

Psykopater har en tendens att ta kontroll över andra människors liv genom att bygga upp och bryta ner andra till en nivå där den som utsätts för en psykopats manipulerande spel om psyket inte längre har full kontroll över sitt egna liv. En psykopat manipulera och hjärntvättar andra till en nivå där man accepterar saker och flyttar fram gränser utifrån vad man annars skulle tycka vara normalt. Det finns även en risk att man blir så pass inlåst i psykopatens värld att man börjar ifrågasätta sina närmsta vänner och de som faktiskt älskar en, till slut kan man lätt tro att psykopatens ord och vikt i ens liv är viktigare än allt annat. Det är ett psykologiskt spel som är svårt att ta sig ur men i två avsnitt ska vi prata om hur man kan lämna och bli av med psykopaters järngrepp om ens liv och välmående.

Emilie Olsson som driver älskade psykopat har haft äran att dela andra människors berättelser och även fått bred kunskap på ämnet, här i ett medvetet sinne får hon dela med sig av viktig kunskap för att hjälpa andra att ta kontroll över sina sinnen och lära sig att identifiera och lämna människor som är direkt skadliga för ens liv.

Följ gilla och dela gärna podden i dina kanaler för att bidra med att göra den synlig för andra.

Jag önskar dig en riktigt god lyssning och inväntar spännande med din återkoppling på dagens avsnitt!

 

Poddens anvsnitt är i betalt samarbete med Vital. Besök www.vital.se och boka en snabb och smidig hälsokontroll. Använd rabattkod ettmedvetetsinne20 för att få 20% rabatt på valfri hälsokontroll.

 

För mer kontakt med Emilie Olsson:

https://www.instagram.com/alskadepsykopat/

https://www.instagram.com/_emilieolsson_/

 

För kontakt med Patrik Lexell och ett medvetet sinne:

https://www.ettmedvetetsinne.se/podcast/

https://www.instagram.com/ettmedvetetsinne/

 

Ta hand om er medvetna själar så hörs vi snart igen!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Patrik Lexell. Innehållet i podden är skapat av Patrik Lexell och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.