Swedish Buddha aka Mikael Hedman berättar om sin magiska livsresa, om varför han både sköt kulsprutt och blev vegetarian, om att bo i öknen och vilka livsmysterier som hjälpt honom i hans transformation. Mikael delar även med sig om sina bästa tips för mer medveten närvaro! Hoppas innerligt du kommer att tycka om veckans avsnitt med Eva.

OBS då intervjun görs på distans, och Mikael just nu bor på en båt, är ljudet lite speciellt, men hoppas du älskade lyssnare har överseende med det och NJUTER av innehållet!

Veckans tarot med Tanja kommer måndag kväll som bonus-spår, så håll utkik. Följ oss på #magipodden (prenumerera) så får du avsnitt och bonus när det dyker upp!

Om Mikael Hedman

Mikael Hedman är officeren som gav sig ut i världen på jakt efter livets hemlighet. Det var startpunkten på en intensiv upptäcksfärd över femton år bland öknens mystiker, New Yorks techmiljardärer, kampsportsmästare, munkar och en massa annat. Sökandet slutade där det började; i Sverige – istället för att ha nått målet han sökt är han uppslukad av det. Sedan ett år tillbaka guidar Mikael människor som brinner för självkännedom och inre utveckling. Han har nyligen gett ut boken och poddberättelsen Swedish Buddha som handlar om att utveckla sig själv och om att öppna sitt medvetande. Mikael har intervjuats i flera poddar, bland annat av Agneta Sjödin och nyligen i Försvarsmaktens personaltidning.

Läs mer om Mikael Hedman här:

https://swedishbuddha.se/

och berättelsen om Mikael på Spotify:

https://open.spotify.com/episode/38RgP6EjwO6KeHDJ1z1V9z?si=0003f10234cd42a7

Buddha Weekly är gruppen som möts varje måndag för att möta sitt inre och utvecklas. Man får prova gratis om man gillar det under en halv månad:

https://swedishbuddha.se/kassa-medlemskap/?level=1

#magipodden #swedishbuddha #vardagsmagi #mikaelhedman #ringofbrodgar #alestenar #standingstonesofcallanish #astrologi #shaman #medium #magiförsjälen #healing #vattumannen

Om Tanja och Eva.

Tanja Dyredand är författare och aktuell med böckerna "Magi för själen", "Vardagsmagi", "Skratta & Pausa" samt "Min Magiska Kalender 2022", initierad shaman, healer, meditations- och mindfulness coach, cert. medium och yogalärare.

Eva Danneker äger Vattumannen bokförlag och bokbutik, samt håller en rad olika kurser.

Music creds: Intro music: "Magic You Are" Sweet Dish remix (solfeggio 432 Hz, Forest treasure, beat by Dan Hening Arpy )

Rabatt på Tanjas bok & kalender till podd-lyssnare:

Du som vill få rabatt och förbeställa Tanjas nya bok Magi för Själen och kalendern kan göra det här:

https://stressaav.nu/bok-vardagsmagi/

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Tanja Dyredand & Eva Danneker. Innehållet i podden är skapat av Tanja Dyredand & Eva Danneker och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.