Vad tror du ditt företagsvärde är för en hotaktör? Vad skulle dom kräva av dig om ditt data blev krypterat? It-kriminella blir allt smartare och mer elaka. All statistik pekar på att cyberbrottsligheten kommer gå om världens globala droghandel i omsättning under nästa år. Ändå är det många företag som inte står redo. 

I dagens avsnitt träffar vi Mats Hultgren, VP Cyber Strategies/Incident Response Lead/CISO för TrueSec Group som berättar om det fullskaliga, digitala krig som pågår där ute och hur allvarligt det faktiskt är. Han slår ett slag för att ta it-säkerheten på största allvar och delar med sig av sina bästa tips på hur du kan täppa till de allra viktigaste säkerhetsluckorna som många företag fortfarande missar. 

It-säkerhet är inget ”nödvändigt ont”, det är din absolut viktigaste investering. Det är dags att stå redo för cyberhoten där ute! Lyssna på dagens avsnitt och ta tag i din it-säkerhet redan idag.

Här kan du hämta rapporten ”Swedish Cyber Threat Landscape” som vi nämner i asvnittet.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Retune. Innehållet i podden är skapat av Retune och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.