I detta avsnitt kommer ni få följa fotbollsintresserade Cecilia som vid 35 års ålder diagnosticerades med både livmoderhalscancer och äggstockscancer. 

Det är ett avsnitt som handlar om livet och allt som livet innehåller. Vi talar om jobbiga besked, kärlek, känslor och det viktigaste av allt; livsglädje. 

Tyvärr lämnade Cecilia jordelivet den 10 november 2020, i en ålder av 41 år. 

Cecilia tyckte det var viktigt att informera om gynekologisk cancer och på hennes sida på Facebook och Instagram publicerade hon många kloka inlägg om hur det är att leva med cancer och kronisk cancer. 

Detta avsnitt publiceras med tillåtelse av Cecilias närstående. 

Följ gärna oss på www.gyncancer.se, Facebook eller Instagram.

Har du gynekologisk cancer finns det en stödgrupp på Facebook där du kan träffa andra drabbade. Vi har också en grupp för dig som är närstående till någon som lever med gynekologisk cancer.

Musik; Paint the Sky by Jeris (c) copyright 2017. Licensed under Creative Commons , http://ccmixter.org/files/VJ_Memes/55442. Bearbetningar är gjorda.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Alexandra Andersson. Innehållet i podden är skapat av Alexandra Andersson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.