ANMÄL ER TILL DLD-FESTEN: https://forms.gle/ZJKywMbmva5URB9E8

EVENT FÖR FESTEN PÅ FB: https://forms.gle/PMPoCdY8VEZfaSwx8

PRENUMERERA PÅ NOD: https://tidskriftennod.se/

VÄNNER! Va händer... Vi kommer med ett fetalångt sommaravsnitt som också avslöjar ett nytt samarbete med tidskriften NOD. Inför varje kommande nummer så kör vi ett reaction-avsnitt där vi bläddrar tillsammans med någon från tidningen. Idag har vi Pekka Mellergård med oss. Detta avsnitt handlar om Dygd, Filokalia, Jordan Petersson och Emanuel Karlsten.. bland annat..

Missa för Guds skull inte detta avsnitt, vi avslöjar också stora planer inför hösten, och mindre stora planer om poddens framtid. På riktigt. I höst blir det fest i Göteborg där vi ses, minglar, kör livepodd och säljer tishor men inte minst släpper ett fansin med bland annat: Emma Andas, Kristoffer Lignell, Dorothy Day, Richard Thörn, Per Herngren, Magnus Tunehag, Eleonore Gustafsson, Tobias Hadin, Anton Johnsson, Patrik Hagman, Sara Wrige....

---

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/daligliturgi/message

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Kristoffer Lignell och Tobias Hadin. Innehållet i podden är skapat av Kristoffer Lignell och Tobias Hadin och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.